Om oss

Samma team sedan 2004

Thaimat med passion

Vi startade Green Mango på Ystadsgatan, Möllevången 2004, med en klar vision om att vi skulle vara genuina, men klassiska i vår matlagning och dessutom ha en varm atmosfär och välkomnande miljö. Med personal som kan beskriva tillagningen och hjälpa gästerna i sina menyval, och thailändska kockar som har matlagning i sitt blod och brinner för att få visa sina kokkonster.

Vi är ett familjeföretag, och de gäster som har varit med oss alla dessa år, har sett alla våra stadier i livet. Kärnan är densamma hos oss, och vi hoppas att få fortsätta länge till, men nu i nya, större lokaler på Fersensväg 5, i stadsdelen Davidshall.

Välkomna till oss, ni också!

Kan man få genuin thailändsk mat i Malmö?

Självklart kan man det! 

Vi serverar klassiska thailändska rätter, från de centrala delarna av Thailand och lägger stor vikt vid att vår mat ska smaka som den gör i Thailand. För att kunna ge våra gäster den riktiga smaken av Thailand köper vi varje vecka in viktiga råvaror direkt från Thailand. Härliga färska kryddor och curryblandningar som förgyller och lyfter smaken i maten.

Det thailändska köket använder förutom färska curryblandningar och kryddor ofta räkpasta, fisk- och oystersås som smakar underbart ihop. Om du av någon anledning inte vill ha något av det i din mat, behöver du bara informera personalen när du beställer. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Vår restaurang är liten, mysig och har en riktigt härlig atmosfär. Vi gillar det, och det hoppas vi, att även du kommer göra!

Varmt välkommen till oss på Green Mango.