Lunch

Vardagar kl 11:30 - 14:00

D A G E N S   L U N C H 
v. 48, 23 nov - 27 nov

89kr inkl isvatten/kaffe/te

Måndag

1. Keng Massaman - kyckling eller tofu i massamancurry, kokosmjölk, jordnötter lök & potatis (medium)

2. Pad Kra Pao - wokad kyckling med chili, vitlök & thaibasilika (het)

3. Phak Chup Pen Tod - friterad blomkål m. sweet chilisås (mild)

Tisdag

1. Keng Khiaw Wan - kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker (het)

2. Pad Ped - wokad biff i röd currypasta med limeblad & grönsaker (medium)

3. Poh Pea Phak -vegetariska vårrullar med sweet chilisås (mild)

Onsdag

1. Keng Ped - kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)

2. Tod Kratiem Prik Thai - wokad kyckling med vitlök, vitpeppar och grönsaker (mild)

3. Tod Man Khao Pod - friterade majskakor med sweet chilisås (mild)

Torsdag

1. Keng Paneng - biff eller tofu i paneng curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)

2. Phak Pad King - vegetarisk rätt med 2 sorters wokad svamp, ingefära och grönsaker (mild)

3. Saté - kycklingspett med jordnötssås (mild)

Fredag 

1. Keng Khua - kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas och grönsaker (medium)

2. Pad Nam Prik Pao - wokad kyckling i chiliolja & grönsaker (medium)

3. No name - friterade grönsaksbiffar m. sweet chilisås (mild)