Lunch
Vardagar kl 11:30 - 14:00

D A G E N S L U N C H 
v. 15, 6 april - 10 april

89kr inkl isvatten/kaffe/te

Måndag

1. Keng Khiaw Wan - kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker (stark)

2. Pad Med Mamuang - wokad kyckling med cashewnötter (medium)

3. Tod Man Pla - friterade fiskkakor med sweet chilisås (mild)

Tisdag 

 1. Keng Massaman - kyckling eller tofu i massaman curry, kokosmjölk, jordnötter, lök & potatis (mild)

2. Pad Nam Prik Pao - wokad biff i chiliolja & grönsaker (medium)

3. Phak Chup Pen Tod- friterad blomkål med sweet chilisås (mild)


Onsdag 

1. Keng Khua - kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas & grönsaker (medium)

2. Pad Kee Mao - wokad kyckling med chili, thaibasilika och grönsaker (stark)

3. No name - friterade grönsaksbiffar med sweet chilisås (mild)


Torsdag 

1. Keng Phed - biff eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)

2. Phak Pad Ruam - blandade grönsaker, wokade i oystersås (mild)

3. Saté - kycklingspett med jordnötssås (mild)


Fredag 

Långfredagen ingen lunch, öppnar kl 16:00