Lunch
Vardagar kl 11:00 - 14:45

Välj två av tre små rätter

79kr  

v. 49, 2 dec-6 dec
 

Måndag
 
1. Keng Massaman - kyckling eller tofu i massamancurry, kokosmjölk, jordnötter lök & potatis (medium)
2. Pad Kra Pao - wokad kyckling med chili, vitlök & thaibasilika (het)
3. Phak Chup Pen Tod - friterad blomkål m. sweet chilisås (mild)

Tisdag

1. Keng Khiaw Wan - kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker (het)
2. Pad Ped - wokad biff i röd currypasta med limeblad & grönsaker (medium)
3. Poh Pea Phak -vegetariska vårrullar med sweet chilisås (mild)


Onsdag

1. Keng Ped - kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
2. Tod Kratiem Prik Thai - wokad kyckling med vitlök, vitpeppar och grönsaker (mild)
3. Tod Man Khao Pod - friterade majskakor med sweet chilisås (mild)


Torsdag

1. Keng Paneng - biff eller tofu i paneng curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
2. Phak Pad King - vegetarisk rätt med 2 sorters wokad svamp, ingefära och grönsaker (mild)
3. Saté - kycklingspett med jordnötssås (mild)

 

Fredag

1. Keng Khua - kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas och grönsaker (medium)
2. Pad Nam Prik Pao - wokad kyckling i chiliolja & grönsaker (medium)
3. No name - friterade grönsaksbiffar m. sweet chilisås (mild)