Lunch

Vardagar kl 11:30 - 14:00

D A G E N S   L U N C H 
v 20, 16 - 20 maj
från 89 :-

inkl isvatten/kaffe/te

Måndag

1. Keng Ped - kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker / 95
2. Pad Prew Wan - wokad kyckling i sötsur sås m. ananas / 95
3. Poh Pea Phak - vegetariska vårrullar m. sweet chilisås / 89

eller Två Små Rätter / 99

Tisdag

1. Paneng Curry - kyckling eller tofu i paneng curry, kokosmjölk & grönsaker / 95
2. Pad Kee Mao - wokad biff med thaibasilika, chili & grönsaker / 99
3. Tod Man Pla - friterade fiskkakor med sweet chilisås / 89

eller Två Små Rätter / 99

Onsdag

1. Keng Khiaw Wan - kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker / 95
2. Pad Prik Sod - wokad kyckling med lök, vitlök och chilipeppar / 95
3. Phak Chup Pen Tod - friterad blomkål med sweet chilisås / 89

eller Två Små Rätter / 99

Torsdag

1. Keng Khua - biff eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas & grönsaker / 99
2. Phak Pad King - vegetarisk rätt med 2 sorters wokad svamp, ingefära och grönsaker / 89
3. Saté - kycklingspett med jordnötssås / 95eller Två Små Rätter / 99

Fredag

1. Keng Massaman - kyckling eller tofu i massamancurry, kokosmjölk, jordnötter, lök & potatis / 95
2. Pad Ped - wokad kyckling i röd currypasta, limeblad & grönsaker / 95
3. No name - friterade grönsaksbiffar m. sweet chilisås / 89

eller Två Små Rätter / 99